CBR theorie-examen

De slagingspercentages worden elk kwartaal door het CBR gepubliceerd: ai ai, slechts 40% slaagt in 2019 (gemiddeld tot nu toe). Kortom, 6 van de 10 examen-kandidaten zakken voor het theorie-examen van de personenauto. De cijfers zijn net zo slecht als in 2018, 2017 en 2016.....Daar zit geen verbetering in. Kortom, goed oeferen want het is echt moeilijk!

Tesla

Bijna elke dag in het nieuws: de elektrische auto.....En dan nu ook lessen volgen in een Tesla? Of is het daarvoor nog te vroeg, anno 2019?

Wij hebben even de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Begin op tijd

 D-Day!!!!! Vandaag doe je examen. De spanning siddert in je lichaam. Je twijfelt over alles. Je geheugen lijkt een zeef. Hoe zat het met een militaire colonne? Trams hebben van links ook voorrang?  Je weet het zeker: het gaat niet lukken.

Wat een ellende die examenstress. Hieronder 5 supertips: ze werken!

Utrecht was de eerste Nederlands plaats waar vieze (vervuilende) dieselauto's niet meer welkom waren in het centrum. Inmiddels zijn Amsterdam, Arnhem en Rotterdam gevolgd. Met camera's houden ze je in de gaten. En sommige camera's zijn mobiel dus sluiproutes verzinnen is lastig.

Bandenspanning meten

Bespaar direct geld met je auto door Het Nieuwe Rijden (HNR).

Al jaren zijn de benzine, diesel en gasprijzen ongekend hoog. Shell, BP, Esso, ze maken meer winst dan ooit tevoren. En wie betaalt de prijs? Jij en ik. Gelukkig kunnen we de schade beperken.

Het Nieuwe Rijden is de manier om te besparen op brandstof. En dat door enkele simpele tips.