Utrecht is de eerste Nederlands plaats waar vieze dieselauto's niet meer welkom zijn in het centrum. 20 camera's registreren op de belangrijkste plekken het verkeer. En sommige camera's zijn mobiel dus sluiproutes verzinnen is lastig.

CBR theorie-examen

De cijfers van 2017 zijn door het CBR gepubliceerd: ai ai, slechts 42% slaagt. Kortom, 6 van de 10 examen-kandidaten zakken voor het theorie-examen van de personenauto. De cijfers zijn net zo slecht als in 2016, 2015 en 2014.....Daar zit geen verbetering in. Kortom, goed oeferen wat het is echt moeilijk!

Begin op tijd

 D-Day!!!!! Vandaag doe je examen. De spanning siddert in je lichaam. Je twijfelt over alles. Je geheugen lijkt een zeef. Hoe zat het met een militaire colonne? Trams hebben van links ook voorrang?  Je weet het zeker: het gaat niet lukken.

Wat een ellende die examenstress. Hieronder 5 supertips: ze werken!

Fiets app

De volgende app wil je niet missen, tenminste als je houdt van kadootjes!

De overheid, Rijkswaterstaat om precies te zijn, heeft een grappige app gemaakt. Grappig omdat je er prijzen mee kunt winnen. Welke prijzen wil je weten?

Bandenspanning meten

Bespaar direct geld met je auto door Het Nieuwe Rijden (HNR).

Al jaren zijn de benzine, diesel en gasprijzen ongekend hoog. Shell, BP, Esso, ze maken meer winst dan ooit tevoren. En wie betaalt de prijs? Jij en ik. Gelukkig kunnen we de schade beperken.

Het Nieuwe Rijden is de manier om te besparen op brandstof. En dat door enkele simpele tips.