Gratis autotheorie

Online voor rijbewijs B leren: complete theorie.

Up-to-date voor 2024: CBR nieuwe stijl!


Bij ons oefenen in 3 CBR-examenonderdelen.

CBR theorie van 2024

Alle theorie en examenvragen zijn bijgewerkt en daarmee actueel voor 2024.

Heldere uitleg


Heldere uitleg en taal betekent ook: beter te onthouden.

Complete methode

Theorie en oefenexamens vormen samen de perfecte voorbereiding voor je autotheorie examen.

Theoriefilmpjes


Gratis: onze instructievideo's over Voorrang, Verlichting, Stilstaan en Parkeren.

Up-to-date CBR!

Actueel: CBR-examens nieuwe stijl (met de 3 onderdelen): oefenen met heen en weer scrollen door vragen.

CBR


Het echte theorie-examen voor de auto kun je alleen bij het CBR halen.

 

Nu aan de slag


Hier direct oefenen!!

Online je theorie leren (met video) en veel examens oefenen. Geen grote lappen tekst doorworstelen. Alleen relevante theorie (dus geen dik boek met overbodige feitjes). En slim uitgezochte examenvragen.
De verkeerstheorie voor de personenauto is gratis te gebruiken. En de verkorte oefenexamens zijn gratis. En de video's zijn gratis. Kortom, bespaar tientallen euro's. Alleen voor de complete examens vragen we een vergoeding. Overigens zijn we de goedkoopste met de beste voorwaarden: onbeperkt oefenen binnen je periode.
De verkeerstheorie voor de auto (rijbewijs B) is soms ingewikkeld gemaakt. Wij doen dat niet. Helder en to-the-point, en heel duidelijk. De verkeersregels zijn daardoor goed te onthouden en toe te passen. Verras jezelf en haal je het theorie-certificaat in de eerste keer.
We willen dat je veel kunt oefenen en examens kunt herhalen. Dat leert makkelijker en je onthoudt het beter! Dus geen limiet op het aantal herhalingen. Wel op de periode van betaalde complete examens.
Ook publiceren we blogs met interessante weetjes. Ga naar ''Weetjes'' en leer examenstress te voorkomen. Of hoe je 20% op je brandstof kan besparen. Korte artikelen voor jou.
Home2Afb

Heel goede uitleg, prettig om te oefenen! Blij mee dat ik klaar ben voor het CBR-examen. (Eva uit Breda, december 2023)

Home2Afb
Onze examens zijn volgens de officiële CBR richtlijnen gemaakt. Het echte examen kan niet online. Dat vraag je aan bij het CBR. Het echte examen maak je op een van de CBR lokaties.
Online kent voor ons geen beperkingen. Onze website werkt op elk scherm. Dat is handig. Oefen even in de pauze. Of ’s avonds op de bank. Of zelfs als je in de rij staat bij de supermarkt. We onthouden namelijk bij welke vraag je bent gebleven. En jij vergeet minder, omdat je tussendoor (korte momenten) oefent.
Andere sites vragen geld, sommigen veel geld. Voor lesmateriaal varieert de prijs van 10 tot 50 Euro voor het complete pakket (theorie en oefenexamens). Hier is de theorie gratis en verkorte oefenexamens ook. Alleen voor de complete examens betaal je een bedrag van slechts €6 voor 8 complete examens en uitleg gevaarherkenning. Zijn we ook nog de goedkoopste. Probeer maar.
Bij twijfel over een vraag wil je direct het antwoord al weten (en niet na afloop van 65 vragen). Dat kan bij ons: een slimme check om direct de juiste kennis op te bouwen. Uiteraard volgt na afloop een overzicht van alle foute antwoorden met uitleg.
Alles op deze website is geschikt voor elk scherm. Ook 100% geschikt dus voor de kleinere schermen van Phablet en Smartphone. Je kunt op jouw manier de auto theorie leren en examens oefenen.

Juist nu ik tijd heb, kan ik onbeperkt oefenen, zonder extra kosten. Dat kan bij andere websites niet! (Sergio uit Arnhem, december 2023)