Over Ons

 

 

16KenjeTheorie.nl is een professionele organisatie, 100% gericht op de autotheorie. We werken met goedgeschoolde experts. 

KenjeTheorie.nl heeft een mooi concept om voor iedereen de autotheorie snel en efficient te leren.

Onze aanpak: relevante theorie (boeiend aanbieden) + oefenen met examens = blijvende verkeerskennis. Daarbij maken we gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten over leren. Een voorbeeld: tijdens het oefenen kun je direct het juiste antwoord bekijken. En niet slechts na afloop. Het blijkt dat je zo het beste leert: directe inprenting. 

We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen en we proberen de praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Daarom ook afbeeldingen met slecht weer of in het schemer. In de toelichting geven we vaak extra informatie zodat je soortgelijke vragen ook direct goed kunt doen.

We zijn professioneel en werken graag samen met autorijscholen. Leer en oefen op deze site voor je auto rijbewijs B theoriecertificaat. 

 

 

 

Contactgegevens

 
 

KenjeTheorie.nl

Kerklaan 5

2841XH Zuidplas

Tel. 0182-785915

Mail: info@kenjetheorie.nl

 

KvK-nummer 61539619 / BTW nr  NL173922843B01

 

 

 

Disclaimer

 
 

De aangeboden diensten op deze website zijn met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Mochten er toch onduidelijkheden of fouten in staan, kunnen hier geen rechten aan verbonden worden. Fijn als je het wilt doorgeven, alvast bedankt.

©Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van kenjeTheorie.nl. 

Algemene Voorwaarden

 
 

KenjeTheorie.nl houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop.